Штаб за ванредне ситуације града Крушевца усвојио нове противепидемијске мере против ширења заразне болести COVID 19

Званична презентација града Крушевца

На одржаној 26. телефонској ванредној седници 21.11.2020. године, градски Штаб за ванредне ситуације града Крушевца је донео следеће закључке у складу са епидемиолошком ситуацијом на територији града Крушевца, Одлуком Владе Републике Србије у вези спречавања ширења корона вируса, од 21.11.2020. године, која је донета на основу препоруке Републичког Кризног штаба од 20.11.2020. године и мерама Завода за јавно здравље Крушевац од 21.11.2020. године донетим у циљу усклађивања противепидемијских мера са новим мерама Републичког кризног штаба.

Детаљније

помоћник градоначелника за спорт и омладину града крушевца у радној посети спортском савезу града крушевца

Дана 19.11.2020 године у просторијама Спортског савеза града Крушевца одржан је радни састанак представника Спортског савеза града Крушевца и помоћника градоначелника за спорт и омладину града Крушевца г-дина Владимира Петровића.IMG_0043На радном састанку разматране су актуелне теме везане за функционисање система спорта у граду Крушевцу, договорени су будући принципи сарадње и будући правци  координисаног деловања у циљу унапређења система функционисања спорта у граду Крушевцу.

Спортски савез града Крушевца уручио донацију фудбалских лопти

Након добијене донације од Спортског савеза Србије, дана 13.11.2020 године  Спортски савез града Крушевца поштујући све прописане противепидемијске мере уручио је донацију фудбалских лопти спортским организацијама чланицама у просторијама Спортског савеза града Крушевца.
IMG_0038

Том приликом у јасно одређеним и временски одвојеним терминима донације су уручене представницима спортскиких организација ( Фудбалском клубу “Дуел”, Фудбалском клубу “Просокер”, Фудбалском клубу “Финале” ,Фудбалском клубу”Цар Лазар” и Омладинском фудбалском клубу “Кнез Лазар”).
Циљ уручења донације је помоћ чланицама Спортског савеза града Крушевца у стварању бољих услова за бављење спортом у граду Крушевцу.

Детаљније

спортски савез града крушевца чланицама уручио донацију одбојкашких лопти

Након добијене донације од Спортског савеза Србије, дана 12.11.2020 године  Спортски савез града Крушевца поштујући све прописане противепидемијске мере уручио је донацију рукометних и кошаркашких лопти спортским организацијама чланицама у просторијама Спортског савеза града Крушевца.

IMG_0031Том приликом у јасно одређеним и временски одвојеним терминима донације су уручене представницима спортскиких организација ( Одбојкашком савезу града Крушевца,Одбојкашком клубу”Напредак 037″, Одбојкашком клубу”Младост”, Одбојкашком клубу”Витез”, Одбојкашком клубу “Антена” и Одбојкашком клубу “Антена 08”).
Циљ уручења донације је помоћ чланицама Спортског савеза града Крушевца у стварању бољих услова за бављење спортом у граду Крушевцу.

 

Детаљније

Спортски савез града Крушевца чланицама уручио донацију рукометних и кошаркашких лопти

Након добијене донације од Спортског савеза Србије, дана 10.11.2020 године  Спортски савез града Крушевца поштујући све прописане противепидемијске мере уручио је донацију рукометних и кошаркашких лопти спортским организацијама чланицама у просторијама Спортског савеза града Крушевца.

IMG_0016 GZRK Napredak 12Том приликом председник Спортског савеза града Крушевца г-дин Бојан Обрадовић  у јасно одређеним и временски одвојеним терминима донације је уручио представницима спортскиких организација ( Рукометном клубу Крушевац, Градском женском рукометном клубу “Напредак 12”,Кошаркашком клубу “Напредак јуниор”, Омладинском кошаркашком клубу “Крушевац, Омладинском кошаркашком клубу “Багдала”, Кошаркашком удружењу Феникс 037″ и Спортском клубу за децу и омладину са посебним потребама”Палестра”).
Циљ уручења донације је помоћ чланицама Спортског савеза града Крушевца у стварању бољих услова за бављење спортом у граду Крушевцу.

Детаљније

5.11.2020 Спортски савез Србије у радној посети Спортском савезу града Крушевца

Дана 5.11. 2020 године генерални секретар Спортског савеза Србије г-дин Горан Маринковић са сарадником био је гост Спортског савеза града Крушевца. Том приликом одржан је радни састанак на тему финкционисања и унупређења рада територијалних спортских савеза и Спортског савеза Србије у циљу унапређења и омасовљења спорта и здравих стилова живота.

   IMG_0008         IMG_0002

Генерални секретар Спортског савеза Србије г-дин Горан Маринковић том приликом у име Спортског савеза Србије уручио је вредну донацију 80 лопти за (рукомет,фудбал,одбојку и кошарку) које су намењене крушевачким спортским колективима ,а које ће транспарентно Спортски савез града Крушевца доделити својим чланицама у циљу стварања бољих услова за бављење спортом и омасовљења спортских активности.У име Спортског савеза града Крушевца и чланица којима је донација намењена донацију је примио председник Спортског савеза града Крушевца г-дин Бојан Обрадовић, који се том приликом захвалио Спортском савезу Србије на вредној донацији и истако да ће донација бити значајан допринос у побољшању услова рада у  крушевачким спортским организацијама.

Представници Аутоспортског клуба “Спортспид” на радном састану у Спортском савезу града Крушевца

26.10.2020 године у просторијама Спортског савеза града Крушевац одржан је радни  састанак представника Спортског савеза града Крушевца и представника Ауто спортског клуба “Спортспид”из Крушевца.

 IMG_0106

Разматране су актуелне теме  ауто мото спорта  Крушевца, причало се о раду АСК Спортспид у предходном периоду и плановима за будући период. Детаљније

одржан радни састанак представника Спортског савеза града Крушевца и представника Спортског савеза Варварин

19.10.2020 године у Крушевцу у просторијама Спортског савеза града Крушевца одржан је радни састанак представника Спортског савеза града Крушевца и представника Спортског савеза Варварин.

IMG_0104

Састанку су присуствовали испред Спортског савеза Варварин председница г-ђа Вера Антић и генерални секретар г-дин Дражен Симоновић, а испред Спортског савеза града Крушевца технички секретар Александар Николић. Новоизабраном руководству Спортског савеза Варварин изнети су примери из добре праксе рада Спортског савеза града Крушевца и указало се на значај поштовања Закона о спорту и његових подзаконских аката као и на усклађеност локалних аката са Законом и позаконским актима. У будућем периоду договорена је ближа сарадња оба савеза у промоцији афирмацији и популаризацији спорта код грађана Крушевца и Варварина.

поводом дана ослобођења града Крушевца 14 .октобра одиграна традиционална фудбалска утакмица ветерана

У Крушевцу 14.10.2020 године ,поводом обележавања дана ослобођења града Крушевца у  првом и другом светском рату одиграна је традиционална фудбалска утакмица ветерана фудбалских екипа Фудбалског клуба “14 октобар ” и Фудбалског клуба”Трајал”.

DSC02751Утакмица је завршена нерешеним резултатом 2:2, а актери утакмице су награђени дипломама и пехарима које је донирао Спортски савез града Крушевца у циљу популаризације и афирмације аматерског спорта и спорта ветерана.

позив на “59 јастребачки марш”

Планинарско спортски клуб “Јастребац” и Планинарски савез Србије уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије и Града Крушевца организују на Јастребцу 10.10.2020 године републичку планинарску манифестацију “59 Јастребачки марш” 

плакат за марш 2020 kopi (1)

Позивамо грађане Крушевца да узму учешће

у овој планинарској манифестацији.

Детаљније

1 2 3 66