Хуманитарна акција “Дан за Анђелу” 14.11.2014

Анђела Миленковић, из Жабара ученица је ОШ“Жабаре“ , налази се тренутно у Италији на лечењу . После трансплатације  , која је урађена пре две недеље, тело није прихватило пресађени орган и ако терапија не уроди плодом биће потребна поновна операција што изускује и нове трошкове. Све време боравка у Италији Анђела и њена мама морају бити у приватном смештају што ближе болници што додатно повећава трошкове њеног лечења.

ruka ruci

Обавештавамо Вас да ће Спортски савез града Крушевца  и Спортски центар Крушевац 14.11.2014 године у „Хали спортова „у  Крушевцу организовати хуманитарну  акцију „Дан за Анђелу“ у оквиру које ће се одржати :

  • 12,00-13,30  часова   Хуманитарни концерт у „Хали спортова“ са учесницима (Матеја Бокан,Лука Стојићевић,Валентина Кузмановић,Анђела Гмијовић,Илија Баса,Нађа  Стојановић,Јелисавета Станковић,хор ОШ“Нада Поповић“,Плесни клуб „Радост“, Бајкери)
  • 17,00 -18,00 часова  „Хала спортова“   утакмица малог фудбала  пионири Расинског округа –пионири Поморавског округа
  • 18,00-19,30 часова „Хала спортова“ утакмица малог фудбала ветерани ФК“Црвена звезда „Београд-ветерани ФК“Напредак“Крушевац

Цена улазнице која важи за сва три догађаја је 100,00 динара. Улазнице се могу купити на рецепцији Спортског центра Крушевац и на продајном  пулту у центру Крушевца на платоу испред Дома Синдиката .

Придружи се и дођи „Наше мало Анђели је много“