23.08.2017 у оквиру “Спортског лета 2017” одржан турнир рукомет на песку

Дана 23.08.2017 године на отвореним пешчаним теренима СЦ“Крушевац“  у оквиру  манифестације “ Спортско лето 2017“ одржан је  турнир  „Рукомету на песку“.

Турнир је окупио тридесетак  девојчица и дечака  који су по правилима  „Рукомета на песку“ играли  у формацији (3+1). Играло се и три категорије у једној мушкој (кадети)  и у две женске категорије (јуниорке и млађе пионирке).На турниру је наступило четри мушких и осам женских екипа.

DSC01472

DSC01466

Најуспешније екипе биле су:

У конкуренцији кадета најуспешнија екипа  била је екипа РК“Крушевац“ која је настпала је у следећем саставу :(Вељко Ђурковић,Богдан Грујић, Урош Марковић , Вук Пауновић).

Најуспешнија екипа у конкуренцији јуниорки била је екипа ЖРК“Напредак12“ која је наступала у следећем саставу: (Сакић Тијана,Анђела Васић,Стефановић Милица,Јотић Ева).

IMG_0200

Најуспешнија екипа у конкуренцији млађих пионирки била је екипа РК“Крушевац“ која је наступала у следећем саставу: (Вања Стојановић,Марта Лазић,Николија Вукелић,Јана Петронијевић).

DSC01499

Медаље најуспешнијим такмичарима и пехаре најуспешнијим екипама доделили су  Миодраг Трифуновић  и Златко Петронијевић  рукометни тренери и координатори  Спортског савеза града Крушевца.