22.06.2018 Отворена изложба дечијих цртежа на тему “Мој омиљени спорт” и додељено 100 ваучера за бесплатно бављење спортом

Због лоших временских услова који нису омогућили одржавања Видовданског сајма спорта планираног за 22.06.2018 године Спортски савез града Крушевца отказао је организацију сајма због безбедности учесника и посетилаца и као  алтернативу догађаја у холу и сали Дома синдиката у Крушевцу  организовао излагање изложбе дечијих цртежа старијих васпитних група вртића Предшколске установе „Ната Вељковић“ на тему „Мој омиљени спорт“ која је обухватила 100 цртежа са темама из разних спортова.

IMG_0030

IMG_0043

IMG_0025

У сали Дома синдиката у присуству аутора цртежа-деце из вртића“Лептирић, Наша радост, Сунце, Невен и Лане“, васпитача Предшколске установе Ната Вељковић, спортиста, спортских радника, љубитеља спорта и родитеља деце одржана је церемонија доделе бесплатних ваучера за бављење спортом и то (атлетиком, пливањем, гимнастиком, балетом, карате и џудо спортом).

Бесплатне ваучере за бављење спортом за свих 100 малишана који су се потрудили да нацртају цртеже на тему „Мој омиљени спорт „даровали су Плесни студио „Фелићита, Спортски центар Крушевац, Ватерполо клуб „Расина“, Пливачки клуб „Расина“, Пливачки клуб“Напредак“, Клуб за џудо и сродне спортове „Крушевац“ и Карате клуб „Крушевац“.

Отварање церемоније доделе бесплатних спортских ваучера извршили су плесном тачком „Ми смо спортисти“ деца из вртића „Невен“.

IMG_0050

IMG_0041Након тога председник Спортског савеза града Крушевца у име Спортског савеза града Крушевца и спортских организација донатора бесплатних ваучера уручио је ваучере васпитачима група које су биле аутори поставке изложбе „Мој омиљени спорт“.

IMG_0064Спортски савез града Крушевца  пожелео је  добитницима бесплатних ваучера да након што почну да тренирају заволе спорт , да им спорт постане здрава животна навика.