04.07.2018 СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ПОСЕТИО СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА КРУШЕВЦА

Генерални секретар Спортског савеза Србије г-дин Горан Маринковић са сарадником 04.07.2018 године био је у радној посети  Спортском савезу града Крушевца.

Том приликом одржан је радни састанак у просторијама Спортског савеза града Крушевца на ком су присутни били помоћник градоначелника за спорт и омладину града Крушевца г-дин Предраг Миленковић, представници Спортског савеза града Крушевца и представници Спортског савеза Србије.

IMG_0001

Спортски савез града Крушевца представио је свој историјат, своје активности и своје планове генералном секретару  Спортског савеза Србије г-дину Горану Маринковићу.Након завршеног радног састанка уследио је обилазак спортских објеката Спортског центра „Крушевац“.

IMG_0005

IMG_0008

Циљ радне посте био је упознавање са радом , проблемима и резултатима Спортског савеза града Крушевца као и са капацитетима и могућностима града Крушевца у области организовања препознатљивих спортских манифестација које би промовисале град Крушевац и Републику Србију а које би биле организоване у граду Крушевцу и утицале на промоцију и унапређење спортско-туристичких капацитета града Крушевца.