одржан семинар за стручно усавршавање спортских стручњака, стручњака у спорту и наставника физичког васпитања

У циљу континуираног процеса едукације крушевачких спортских стручњака, стручњака у спорту и наставника физичког васпитања дана 13.04.2022. године у великој сали Народног музеја у Крушевцу у организацији Спортског савеза града Крушевца одржан је семинар за стручно усавршавање крушевачких спортских стручњака, стручњака у спорту и наставника физичког васпитања.

Тридесетак спортских стручњака имали су прилику да чују предавања тренутно најеминентнијих српских предавача из области спортске психологије: проф.др Љубице Бачанац спортског психолога предавача УДГ Факултета за спортски менаџмент у Подгорици на тему „Модел успешног тренера младих спортиста“ и области спортског тренинга проф.др Владимира Копривице редовног професора Факултета за спорт Универзитета Унион Никола Тесла из Београда на тему „Техника у систему тренинга од почетника до врхунског спортисте“.

Присутним тренерима Спортски савез града Крушевца обезбедио је бесплатну едукацију и сертификате за оверу тренерских лиценци.

Програмом рада Спортског савеза града Крушевца предвиђене су едукације спортских стручњака које се континуирано одржавају у Крушевцу већ традиционално десетак година уназад што Град Крушевац као финансијера и Спортски савез града Крушевца као организатора  ових програмских активности сврставају  у ретке гарадове у Србији који се брину и старају о квалитету и континуитету  одржавања стручно –едукативних семинара за усавршавање спортских стручњака.