У Крушевцу одржана спортско-рекреативно-промотивна манифестација “Улица спорта”

У оквиру обележавања „Европске недеље мобилности „ коју традиционално обележава град Крушевац  организујући разне манифестације Спортски савез града Крушевца са чланицама (Атлетским клубом Крушевац, Бадминтон клубом Змајеви, Стонотениским клубом Напад и Клубом за планински бициклизам Бела Стена), дана 20.09.2023 године  организовао је спортско-рекреативно промотивну манифестацију „Улица спорта“ у оквиру које су организоване промоције  атлетског, бадминтон, стонотениског и бициклистичког спорта.

Спортски савез града Крушевца је у сарадњи са Клубом за планински бициклизам „Бела Стена“ на платоу испред  Дома синдиката у Крушевцу  том приликом органозовао  је такмичење најмлађих крушевљана на полигону спретности за бицикле и тротинете популарног назива „Покажи шта знаш на бициклу и тротинету“.

Најуспешнијим учесницима  полигона спретности за бициклисте и тротинете додељене су медаље које је обезбедио Спортски савез града Крушевца.  Најуспешнији по категоријама били су:

тротинети дечаци до 6 година старости :

  1. место Исток Додић, 2.место Јаков Дуњић, 3.место Игњат Мустафић.

тротинети девојчице до 6 година старости :

1.место Лола Матић, 2. место Митра Николић, 3. место Дуња Павловић

тротинети 7 и 8 година дечаци:

1.место Виктор Новаковић, 2. место Лазар Арсић

тротинети 7 и 8 година девојчице:

1.место Сара Трајковић, 2.место Јева Чепура

бицили дечаци  до 8 година:

1.место Вељко Петровић, 2. место Урош Башић, 3. место Војин Јовановић

бицикли дечаци 9 година и старији:

1.место Тони Кнежевић, 2. место Давид Недељковић, 3.место Сава Смиљковић

бицикли девојчице  до 7 година:

бицикли девојчице 7 година и старије:

1.место Маша Стојановић, 2. Место Лена Николић, 3.место Дарија Ковачевић

Крушевљани су имали прилике да се 20.09.2023. године у центру града опробају у различитим спортским активностима које промовишу спортске активности и мобилност. Укупан број учесника спортско рекреативно промотивне манифестације „Улица спорта био је преко стотину суграђана.