одржан информативно едукативни скуп у организацији Спортског савеза града Крушевца

У циљу информисаности спортских организација  и спортских радника са територије града Крушевца у вези са могућностима које нуде фондови Европске уније за област спорт, Спортски савез града Крушевца  дана 01.03.2024.године (петак) у сали Привредне коморе Крушевац одржан је информативно едукатини скуп са темама:„Промоција резултата реализованог Ерасмус + пројекта мобилности особља Спортског савеза града Крушевца у Словенију Крањ, код Шпортне звезе Крањ” предавачи су били учесници пројекта мобилности : проф. физ. васпитања, пливачки тренер Александар Николић, виши струковни тренер Ива Живковић

 

Писање и управљање пројектима у спорту“ предавач је био мастер инжењер за управљање пројектима г-дин Саша Ћирић

Информативно едукативном скупу присуствовали су спортски радници представници: Омладинског кошаркашког клуба Багдала, Удружења рукометаша „Напредак 2002“, Спортског савеза особа са инвалидитетом Крушевац, Клуба за планински бициклизам “Бела Стена”,Спортског удружења за  пеинтбол „1371“ ,Клуба за ритмичку гимнастику“ Ника“, спортски радници- наставници физичког васпитања Сања Бошковић и Мишко Ћелић. Присутни су имали прилике да се упознају са резултатима Ерасмус + пројекта мобилности особља Спортског савеза града Крушевца у Словенију Крањ, код Шпортне звезе Крањ. Том приликом истакнут је значај реализације овог пројекта у циљу стврања европске мреже спортских организација, европске мреже људских ресурса и стицања нових радних пракси и радних искустава са пројекта мобилности. Том приликом истакнут је значај Европске уније као донатора пројекта и Фондације “Темпус” из Београда надлежне агенције за импелментацију Ерасмус+пројеката у Србији.

 

У другом делу догађаја г-дин Саша Ћирић мастер инжењер за управљање пројектима одржао је предавање на тему “Писање и управљање пројектима у спорту”, присутни су се том приликом упознали са начином и методологијом писања и управљања пројектима у спорту. Присутни спортски радници том приликом дошли су до додатних информација и сазнања везаних за писање пројеката , управљање пројектима , донаторе у области спорта и фондове у области спорту.